Welkom tekst

Reviewbeleid:
 

Onze reviews worden onafhankelijk beheerd door WebwinkelKeur volgens de regels die gelden op het platform van WebwinkelKeur. Na het plaatsen van een bestelling krijg je na enkele dagen een verzoek om een review achter te laten. Op deze manier kan een review gekoppeld worden aan een echte bestelling. Ongeverifieerde reviews die via de ledenpagina van het lid worden achtergelaten, kunnen worden gemodereerd.

Via WebwinkelKeur is het naast bedrijfsbeoordelingen ook mogelijk om producten te beoordelen, productreviews kunnen bij WebwinkelKeur alleen gedaan worden door klanten die het product daadwerkelijk hebben gekocht.
Onterechte reviews kunnen alleen na beoordeling van WebwinkelKeur verwijderd worden. De procedure is hiervoor vastgelegd, zo garanderen we dat getoonde reviews echt en eerlijk zijn.

Produktreviews:

Naast productreviews achterlaten via het gesloten systeem van WebwinkelKeur, is het ook mogelijk om een productreview te plaatsen via de productpagina’s op onze webwinkel. Alleen klanten die bij ons bestellen krijgen een mail om een productreview te plaatsen en let op dit is zeker niet verplicht. Misschien is het handig om je bestelnummer dan bij te voegen zodat we handmatig kunnen controleren of de beoordelaar daadwerkelijk het product heeft aangekocht.

met vriendelijke groet,

Spaansesloffen-winkel.nl