Je geniet het hele jaar door van warme voeten met Apollo-huissokken! Apollo is een merk dat gespecialiseerd is in textielproducten voor voeten, waaronder sokken voor in huis. De hoogwaardige kwaliteit en fijne pasvorm maken dat je zeer lang plezier aan deze sokken beleeft. Je bestelt deze prettige huissokken gemakkelijk bij Spaansesloffen-winkel.nl.

Bezig met laden...
visibility

Huissokken - Apollo - met wol - Grijs - maat 35-38 en 39-42

15,95*

Met Apollo-huissokken geniet je het hele jaar door van warme voeten

Als je geen zin hebt om op schoenen door het huis te lopen, maar wel warme voeten wilt hebben, dan zijn huissokken ideaal. Vooral wanneer je besluit om Apollo-huissokken te dragen! Dit zijn namelijk huissokken met een antisliplaag, waardoor je niet meer zomaar uitglijdt op de vloer. De sokken hebben daarnaast een warme, zachte binnenvoering en trek je tot ver boven je enkels op. Wil je je voeten nog meer comfort bieden met de voetbekleding van Apollo? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan Apollo-pantoffels in verschillende stijlen.
 

Profiteer van snelle levering

Bestel jouw favoriete Apollo-huissokken of authentieke Spaanse sloffen bij Spaansesloffen-winkel.nl vandaag nog en je ontvangt deze zeer snel in huis. Als je vragen hebt over de sokken in ons aanbod, neem je gerust contact met ons op via +31 6 53 53 07 44. We helpen je graag verder.