We hebben de volgende bezorgvormen:
 
 
Nieuw in onze webshop is de ochtend en avond bezorging. U betaald voor een avondbezorging 1,25 euro dit is op dinsdag t/m vrijdagavond, alleen op een huisadres. Ook is er een extra en voor een vroege ochtenbezorging vpor 12:00 10,00 euro toeslag, op dinsdagoctend t/m vrijdagochtend en alleen op het huisadres. Extra vroeg ophalen op een ophaallocatie kost 1,25 euro, mogelijk bij 400 postkantoren/locaties en tot twee weken beschikbaar op de locatie, dit is mogelijk op een dinsdagochtend t/m zaterdagochtend.

LETOP! veters en happy socks gaan standaard in een bubbeltjes envelop en door de brievenbus, dus daar hoeft geen optie voor gekozen te worden.
 
Verzending is GRATIS, dan betaald u alleen de extra kosten voor de ochtend en/of avond.
 
 
Pakje Gemak van POSTNL, uw pakje ophalen waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket ophalen bij een locatie die u zelf kiest, kost niks extra's. Voorbeelden van locaties zijn: Albert Heijn, Jumbo, C1000, Spar, tabakswinkels, en boekenwinkels zoals Primera, Bruna enz. U hoeft dus niet meer thuis te blijven om op uw pakket te wachten. De afhaallocaties hebben ruime openingstijden, ook op koopavonden en koopzondagen.GEMAK dient de mens! POSTNL levert ook de volgenden dag
 
 
LETOP! Indien u een pakket via een POSTNL servicepunt ophaalt, dient u zich te legitimeren.