Voor kwalitatief hoogwaardige wollen sloffen voor zowel dames als heren moet je bij Spaansesloffen-winkel.nl zijn. Je kunt bij ons Spaanse sloffen van wol voor dames en heren kopen van verschillende hoogwaardige merken. Daarmee gun je jezelf ultiem comfort en schoeisel van topkwaliteit.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino beige 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino cognac 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino donker beige 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino donkerblauw 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino mokka 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino rood 100% wol

29,95*

visibility
shopping_cart

Spaanse sloffen bernardino zwart 100% wol

29,95*

Kies voor comfortabele wollen sloffen voor dames en heren

Als je voor de wollen sloffen van Bernardino voor dames en heren gaat, dan kies je voor handgemaakte, duurzame sloffen. Deze wollen sloffen voor dames en heren hebben een suède zool voor een goede grip. Omdat deze Spaanse sloffen voor dames en heren voor 100% uit wol bestaan, ben je verzekerd van warme voeten wanneer je besluit deze te kopen. Wol staat namelijk bekend om de goede isolerende eigenschappen. De sloffen van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een groot maatbereik. Zo zit er voor iedereen een paar naar wens bij. Naast de 100% sloffen van wol van Bernardino, kun je bij ons verschillende sloffen van WoolWarmers voor dames en heren kopen. Deze zijn gemaakt van schapenwol en daardoor heerlijk warm.

Gun jezelf kwaliteit en plaats direct je bestelling

Bestel jouw wollen sloffen vandaag vóór 15:00 en ontvang ze morgen al thuis. Woon je in Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten wanneer je besluit bij ons Spaanse sloffen van wol voor dames en heren te kopen! Heb je vragen over deze of een van onze andere producten, zoals ons aanbod aan slippers voor heren? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.