Ben je op zoek naar comfortabele pantoffels voor volwassenen? Je kunt prettige Spaanse pantoffels en sloffen kopen voor dames, heren en kinderen bij Spaansesloffen-winkel.nl. Wij zijn dé webwinkel waar je heerlijke Spaanse pantoffels kunt kopen die veel comfort aanbieden voor je voeten. Bestel je jouw pantoffels vandaag vóór 15 uur? Dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!Wollen sloffen voor dames en heren

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

ARIESZZZ Spaanse Sloffen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Apollo-pantoffels en -sloffen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

TEXELSE - SPAANSE SLOF MET WOLBORG

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Pantoffels voor volwassenen in allerlei uitvoeringen en maten

Je vindt in onze webshop originele pantoffels voor volwassenen. Zowel dames en heren als kinderen hebben hierbij de keuze uit Spaanse pantoffels en wollen sloffen. De maten van deze pantoffels voor volwassenen lopen uiteen van maat 36 tot en met maat 48. Hierdoor is er voor alle dames en heren genoeg keuze aan Spaanse pantoffels. Naast Spaanse pantoffels voor volwassenen kun je bij ons terecht om diverse sloffen voor baby’s en kinderen te kopen. Deze kleine pantoffeltjes worden met de hand gemaakt van speciale materialen die niet prikken. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht, wat wel zo fijn is voor baby- en kindervoetjes. De zolen van deze pantoffeltjes zijn gemaakt van suède, wat maakt dat ze voldoende houvast bieden voor de eerste stapjes van je kleine. De Spaanse sloffen voor kinderen die je bij ons kunt kopen, zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Doordat ze rekbaar zijn, groeien ze een stukje met de voetjes mee en heeft je kindje er dus lang plezier van.
 

Ervaar ook het comfort van onze warme huissokken

Wil je nóg meer comfort aan je voeten? Ontdek dan, naast het assortiment aan pantoffels voor volwassenen, ons ruime assortiment aan sokken. Door de dikte van de sokken bieden ze net zoveel warmte als onze pantoffels voor volwassenen. Daarnaast kun je kiezen voor antislip-huissokken, zodat je voldoende grip hebt op gladde vloeren. Ze zijn dus praktisch en door het motief zien ze er ook nog eens leuk uit!
 

Bestel direct comfortabele pantoffels

Kijk je er al naar uit om rond te lopen in comfort dankzij onze Spaanse pantoffels voor dames en heren? Bestel jouw favoriete paar Spaanse sloffen direct via onze webshop. Als je een vraag of opmerking hebt over ons assortiment, neem je gerust contact met ons op. Vul daarvoor ons contactformulier in of bereik ons door te bellen naar +31 6 53 53 07 44.