Naast Spaanse sloffen voor volwassenen vind je bij Spaansesloffen-winkel.nl ook de mooiste sloffen voor kinderen of een paar sloffen voor een baby. Deze kinder- en babyslofjes worden met de hand gemaakt van een mix van Merino Soft-wol en kwaliteitsacryl-garens, waardoor ze heerlijk zacht zijn en niet prikken. De suède zolen van de Spaanse sloffen bieden flexibiliteit en rekken mee met de groei van je kind of baby. Ontdek het aanbod aan Spaanse sloffen voor kinderen.Diverse Spaanse sloffen van bekende merken voor een baby of voor kinderen

In onze webshop vind je Spaanse baby- en kindersloffen van allerlei bekende merken, waaronder KOW Lifestyle. KOW-producten worden op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd in Siem Reap, Cambodja. Baby KOW’s isoleren en reguleren warmte. Hierdoor draag je  ze niet alleen heel comfortabel in de winter, maar ook in het voor- en najaar. Je kunt de KOW-babyslofjes op wolprogramma wassen in de wasmachine. We adviseren je om de sokken liggend te laten drogen. De babyslofjes van KOW zijn verkrijgbaar in de maten 10-15 (0-5 maanden), 16-18 (5-9 maanden) en 19-21 (9-12 maanden). Naast Spaanse sloffen van KOW-lifestyle vind je in onze webshop diverse sloffen en textielwaren voor kinderen van andere merken, waaronder sloffen van het merk Bernardino en Happy Socks.

Profiteer van snelle levering

Laat je kinderen of baby genieten van heerlijk zachte, warme sloffen van Spaansesloffen-winkel.nl. Heb je ook een paar voor jezelf uitgezocht, bijvoorbeeld prachtige sloffen gemaakt op Mallorca? Als je je keuze hebt gemaakt, plaats je eenvoudig je bestelling in onze webshop. Bestel je vandaag vóór 15.00 uur? Dan verzenden we je items dezelfde dag nog. Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op via +31 6 53 53 07 44 of info@spaansesloffen-winkel.nl en we helpen je graag.