Gumbies-Islander-flip-flops

Gumbies is een merk dat slippers ontwerpt en produceert en steeds meer bekendheid krijgt in Nederland. De slippers zijn ontworpen door ontwerpers met een passie voor het outdoorleven. Alle slippers hebben een minimalistisch ontwerp en bieden een perfecte bescherming van de voetzool. Je bestelt jouw favoriete paar slippers van Gumbies heel eenvoudig bij Spaansesloffen-winkel.nl, waarna we jouw bestelling gratis naar elk adres in Nederland versturen.Het verhaal achter de ontwerpen van Gumbies Nederland

De ontwerpers van Gumbies nemen de vorm van de voet en de ronding van de hiel als basis voor de ontwerpen van hun slippers. Het belangrijkste in de ontwerpen is de comfortabele fit tussen de tenen. Het zijn duurzame slippers, gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. De fit van de slippers wordt steeds beter naarmate je ze vaker draagt. Ze zijn tijdloos, modieus en functioneel. Je kunt de slippers van Gumbies altijd en overal dragen, bijvoorbeeld tijdens een dagje op het strand in Nederland, als onderdeel van je vakantieoutfit of bij een casual look. Het zijn perfecte slippers voor heren én dames!

Profiteer van snelle verzending

We verzenden de slippers van Gumbies, net als alle andere producten in ons aanbod, gratis naar adressen in heel Nederland. Bestel je de slippers vandaag vóór 15.00 uur? Dan verzenden we ze dezelfde dag nog naar je toe. Voor vragen of advies bereik je ons snel en gemakkelijk via +31 6 53 53 07 44 of info@spaansesloffen-winkel.nl. Wist je dat je in onze webshop terechtkunt voor vele slippers van andere merken? Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons aanbod aan slippers van FitFlop™ of slippers van Sarraizienne.